Дел од нашата палета на производи

Цилиндричните кутии се изработуваат со хартиено и метално затварање на капакот и дното на кутијата, омотот и внатрешноста можат да бидат во различна боја, златен печат и пластифицирани.

Асортиманот украсни кутии се состои од кутии за часовници, подароци, накит и други производи со надворешен дезен, боја и печат. Внатрешноста дополнително може да биде обложена со сунгерест материјал.