Дел од нашата палета на производи

Кутиите за прехранбена и друга намена се состои од широк спектар на производи наменети претежно за кондиторската индустрија како пакувања за сол, солени и слатки кекси средства за чистење и друго. Можат да се произведат во различни бои и облици, печатен омот, пластифицирани како и обложување на внатрешноста со посебни материјали по барање на клиентот.

Кутиите се изработуваат во димензии ф-65мм, ф-73мм, ф-82мм и ф-85мм.