Дел од нашата палета на производи

Хартиените хилзни се произведуваат за следиве намени: премотување на стреч, АЛУ, ПЕ и други намени, самолепливи ленти, етикети, адинг ролни како и хилзни произведени за посебните потреби за прехрамбено и индустриско производство.

Димензии и карактеристики - хилзна од ф- 12,7мм до 100мм должина од минимум 10мм со внатрешен и надворешен омот и со можност за печатено лого по барање на клиентот .