За Нас

Ролокрафт е компанија, која во производната  програма користи еколошки материјали и сировини со кој производите се 100% еколошки разградливи.

Широк асортиман на производи, произведувани по светски стандарди прилагодливи за потребите на купувачите.

РОЛОКРАФТ ДООЕЛ - Скопје е компанија основана во 2008 година за производство на хартиени цевки со различни хартиени материјали,различни димензии и карактеристики, Нашата визија е изработка на уникатно пакување кое ќе се издвојува од останатите, пакување – пријател на природата, високо-квалитетна амбалажа за вашите креативни продукти.

Производствената програма вклучува:

  • хартиени индустриски цевки,
  • хартиени хилзни
  • украсни цилиндрични кутии
  • кутии за комерцијална употреба
  • кутии за прехрамбена индустрија

Овие кутии се изработуваат во широк спектар на дијаметри, почнувајќи од 12,7мм до 100мм. Соодветно на количините, Ролокрафт поради флексибилноста која ја поседува како компанија, е подготвена и да го прошири асортиманот.

za nas 1
za nas 2
za nas 3
za nas 4