Кутии за прехранбена индустрија

Со обезбедена потврда од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, долги години креираме амбалажа за прехранбената индустрија, која е безбедна за контакт со храна, допринесувајќи за привлечноста и уникатноста на самиот продукт.

Кутиите се покажале како одлично пакување за сол, чаеви, кафе, солени и слатки кекси, бомбони, тестенини и сосеви во прав. Подгответе го дизајнот, одберете

  • надворешен омот и дизајн
  • внатрешен - слој,алу-комплекс(ПE, алуминум, хартија),како и останати материјали според потребите
  • начин на затворање
  • можност за лого и печат
  • можност за пластификација,премази од лак и со етикети ,златен печат и други печатарски техники

...а ние сме тука за да реализираме!


Побарајте понуда
ukrasni kutii 1
ukrasni kutii 2
ukrasni kutii 3
ukrasni kutii 4