MK

Новости

Парчиња детска облека во слатка хартиена кутија

IMG 20210601 100841 860

Разбудете ја детската љубопитност со креативно пакување

Кутии за прашкасти производи

Collagen box

Уште една наша кутија на македонскиот пазар со прашкаст производ

Бомбоните од  детството

 

Boni top

Уникатно пакување на продукти од прехрамбената индустрија

Новогодишни кутии достапни веднаш

 

Novogodishna

Израдувајте ги вашите клиенти, вработени или пак верни потрошувачи и понудете им весело новогодишно пакување за слатки, подароци, вино или текстил.

За Нас

Ролокрафт е компанија, која во производната  програма користи еколошки материјали и сировини со кој производите се 100% еколошки разградливи.

Широк асортиман на производи, произведувани по светски стандарди прилагодливи за потребите на купувачите.

Променете јазик