Посетете не'!

Се наоѓаме на

 ул. Јадранска магистрала бб,
1000 Скопје,
Република Северна Македонија


Тел./факс:
Email:
+389 (0) 23091595
+389 (0) 75410339
+389 (0) 78232196
+389 (0) 75206726

Или испратете ни порака.