Кутии за прашкасти производи

 Collagen box

 

Од голема важност е да одберете пакување кое ќе допре до клиентите, притоа ќе биде изработено од високо квалитетни материјали одобрени за контакт со храна!

"Пакувањето е како театар, креира приказна"

                                       - Стив Џобс